ISO 27001 - Sistemi menadžmenta bezbednošću informacija

Šta je ISO/IEC 27001?

ISO/IEC 27000 serija standarda pomoći će vašoj organizaciji da upravlja bezbednošću informacija kao što su finansijske informacije, intelektualna svojina, podaci o zaposlenima ili informacije koje su vam poverile treće strane. ISO/IEC 27001 je renomirani, međunarodno priznati standard koji obezbeđuje zahteve za sistem menadžmenta bezbednošću informacija (ISMS).

Sistem usaglašen sa ISO/IEC 27001 će obezbediti sistematski pristup u upravljanju osetljivim informacijama u kompaniji tako da ostanu bezbedne. Uključuje ljude, procese i IT sisteme primenom procesa upravljanja rizikom.

Može pomoći malim, srednjim i velikim preduzećima u bilo kom sektoru koji želi da poveća i poboljša bezbednost svojih podataka.

Sertifikacija prema ISO/IEC 27001

Informacije su vredna imovina i treba ih zaštititi. Sertifikacija ISO 27001 će dokazati potencijalnim klijentima da ozbiljno shvatate sigurnost ličnih i poslovnih informacija. Ovaj standard će pomoći vašoj kompaniji da koordinira sve vaše napore u pogledu bezbednosti informacija i elektronski i fizički.

ISO 27001 uspostavlja program upravljanja rizikom i smanjuje rizik od gubitka informacija.

ISMS promoviše efikasno upravljanje osetljivim korporativnim informacijama, naglašavajući ranjivosti kako bi se osiguralo da su adekvatno zaštićene od potencijalnih pretnji.

Sertifikacija prema ISO 27001 podrazumeva redovne preglede i interne provere ISMS-a kako bi se osiguralo njegovo stalno poboljšavanje. Sertifikaciono telo proverava ISMS u određenim intervalima kako bi utvrdilo da li kontrole rade kako je planirano. Ova nezavisna procena daje stručno mišljenje o tome da li ISMS funkcioniše ispravno i obezbeđuje nivo bezbednosti potreban da bi se zaštitile informacije organizacije.

ISMS Proces sertifikacije:

Upitnik za ponudu

Ako želite dodatne informacije o našim uslugama ili imate neka druga pitanja, molimo kontaktirajte nas.
Potrebna Vam je ponuda za sertifikaciju EMS Sistema menadžmenta životnom sredinom?
Popunite naš upitnik za ponudu ili nas pozovite!

Ostali standardi